Proiect local

Daruri de bunăvoie pentru un viitor local de închinare în orașul Timișoara, România

1 Cronici 29:5 „…Cine vrea să-și mai aducă de bunăvoie astăzi darurile înaintea Domnului?”

2 Cronici 2:4 „Iată, eu înalț o Casă Numelui Domnului Dumnezeului meu, ca să I-o închin Lui…”

Din ziua când Solomon a fost însărcinat cu lucrarea clădirii templului și până la încheierea ei, ținta lui declarată a fost “să clădească o casă pentru Numele Domnului, Dumnezeului lui Israel”. (2 Cronici 6, 7.) Această țintă a fost pe deplin recunoscută înaintea adunării oștirilor lui Israel, la data consacrării templului. În rugăciunea lui, împăratul a recunoscut că Iehova a zis: “Numele Meu va fi în el”. ( 1 Împărați 8, 29.) (Profeți și regi, cap.4)

Municipiul Timișoara este unul dintre cele mai mari orașe din România, fiind de asemenea și unul dintre cele mai mari centre culturale și universitare ale zonei de vest, cu o populație de peste 300.000 locuitori. În 2023, alături de Elefsina (Grecia) și Veszprém (Ungaria), Timișoara (România) a preluat prestigiosul titlu de Capitală Europeană a Culturii.

Astăzi, ținta noastră este să dedicăm o casă pentru Dumnezeu în orașul Timișoara. Lucrarea misionară a fost puternic binecuvântată, cărți fiind distribuite frecvent în centrul orașului. Comunitatea din Timișoara este compusă preponderent din tineri. Din acest motiv, ne dorim să putem deschide noi oportunități de a avea programe diverse pentru publicul larg într-un local propriu. Pentru ca lucrarea noastră să fie un stâlp de aducere aminte, este mare nevoie de o proprietate în acest oraș cu un potențial deosebit.

Vă rugăm să vă alăturați acestei lucrări și să oferiți cu generozitate darurile voastre de bunăvoie,  pentru ca lucrarea să înainteze.

Ne rugăm ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug!

Descriere donație: PROIECT LOCAL INCHINARE TIMISOARA
(Folosiți această descriere pentru donațiile dvs.)

Nume cont: Asociatia Religioasa a Adventistilor de Ziua a Saptea – Miscarea de Reforma
(Folosiți prescurtarea: ASOC. REL. AZSMR)

Cont bancar: RON (LEI)
IBAN: RO34BRDE080SV73846320800

Cont bancar: EURO
IBAN: RO82BRDE080SV18842480800

Cont bancar: USD
IBAN: RO38BRDE080SV57569640800

B.R.D. – G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU

Scroll to Top